Αρχική

Τρόποι Αποστολής

Courier

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex.
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 3-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.
Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, ο υπεύθυνος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.
Σε περίπτωση καθυστέρησης, λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης.
Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται πριν τις 14:00, θα συσκευάζονται και θα αποστέλλονται εντός της ημέρας.
Για αγορές προϊόντων αξίας 99€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν, ενώ για αγορές χαμηλότερης αξίας τα έξοδα αποστολής είναι 5.00 €. Ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας/νησιά, να μην ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνεί το κατάστημα τηλεφωνικά ή με email με τον πελάτη και θα τον ενημερώνει για το κόστος αποστολής. Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημα μας στην διεύθυνση:
Κολοκοτρώνη 27,
Μεσσήνη, ΤΚ 24200
Ωράριο λειτουργίας:
Δευ / Τετ / Σαβ: 09:00 - 14:00
Τρι / Πεμ / Παρ: 09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00

Υπεύθυνοι καταστήματος: Αθανασία Γεωργιοπούλου, Μαίρη Ηλιοπούλου

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να την παραλάβετε.